Acasă > Stiri > Conţinut
De ce se utilizează cea mai mare parte a panoului de control al aparatelor electrice de mici dimensiuni?
Sep 29, 2017

Cred că știm, de asemenea, că panoul de control al aparatelor mici este una dintre componentele principale ale diferitelor aparate de uz casnic, cele mai multe dintre funcțiile specifice ale programului sunt să se bazeze pe această componentă, cum ar fi telecomanda de la distanță, munca de aparate electrocasnice situație, etc, dar există mulți prieteni au descoperit că cele mai multe panouri de control mici aparate de uz casnic folosesc un singur tabel, mai degrabă decât față-verso, de ce? Următoarele de către personalul tehnic special Bo Ying pentru ca fiecare să analizeze:

Panou de control pentru aparate mici

Pentru a permite tuturor să înțeleagă mai bine diferența dintre ele, ajungem mai întâi să înțelegem ce este un singur tabel și un panou dublu:

1, bordul unic: cel mai de bază PCB, părțile concentrate într-o parte, firul este concentrat în cealaltă parte; pentru că firul apare doar într-o parte, așa că numim acest PCB numit PCB Single Side Board. Deoarece există multe restricții stricte asupra liniei de proiectare, dar numai o parte, astfel încât cablajul nu poate fi traversat și trebuie să fie în jurul căii în sine.

2, față-verso: punct simplu, care este linia față-verso, ambele părți ale liniei, deoarece zona dublă față față de placa unică dublă, iar cablajul poate fi eșalonat (poate fi în jurul celeilalte părți), deci este mai adecvat Utilizat în mai complex decât circuitul cu o singură față.

Atât de mulți producători de panouri de control pentru aparatele mici folosesc cea mai mare parte o placă unică, preferă să adauge o mulțime de jumperi, nu au panou dublu; pentru că costul jumperului este scăzut, iar placa Single Side Board este de obicei mult mai ieftină, în producția de masă. Din circumstanțe, costul este mai evident. Deci, producătorii, provincia este, de asemenea, un cost de sfârșitul costului.