Acasă > Stiri > Conţinut
Fie că modelul PCB din aluminiu va rupe
Oct 20, 2017

Utilizarea modelului PCB din aluminiu este foarte extinsă, trei coaste, cinci coaste, aluminiu tip pointer sunt soiuri comune, în construcții, transport, decorare, echipamente de refrigerare și alte zone pot vedea modelul de PCB din aluminiu. Astăzi, furnizorii Suzhou model de aluminiu - Long Kai Aluminiu pentru a vă spune despre dacă modelul de aluminiu va rugina.

Modelul general al PCB-ului din aluminiu al acestui strat de film de oxid este foarte subțire, doar 0.00001 mm, deci puțin mai gros. În industrie, pentru a face modelul de aluminiu PCB mai durabil, de multe ori face un model bun de PCB din aluminiu imersat în 20% sulfat de sodiu și 10% soluție de acid azotic, astfel încât acest strat de film de oxid mai gros (anodizat) filmul de oxid este frică de acid și teama de alcaline, astfel încât modelul de aluminiu nu ar trebui să gătească doar de gătit.

Adesea, oamenii nu sunt tigaie fierbinte, folosiți mereu cenușă de ierburi sau nisip pentru a șterge. De fapt, aceasta este o abordare foarte neștiințifică. Deci, cenușa poate fi foarte bună pentru a îndepărta oala de aluminiu a acestui "sacou": În primul rând, fricțiunea poate fi bazată pe experimentul oamenilor de știință, lumea nu există absolut nicio rugină a metalului, dar condițiile cu gradul de calcule diferite. Rugiunile de fier sunt datorate faptului că nu pot apărea stratul de întreținere, astfel încât rugina tot mai mult, până când rugina trece, deci vedem adesea rugina întunecată.

PCB-ul din aluminiu nu este cazul, se naște cu rugina în propriul aspect, pentru a bloca oxigenul în interiorul aluminiu interior, în interiorul aluminiului nu va rugină din nou, acest strat de rugina în caracteristicile de aluminiu PCB de întreținere film, l-am numit este alumina. Alumina are o caracteristică, șterge-o departe, și în curând va genera un nou strat de alumină, continuă să mențină efectul. Indiferent dacă folosim ceva în întreținerea și întreținerea târzie este foarte importantă, inclusiv aspectul consolidării pietrei este același.