Acasă > Stiri > Conţinut
Ce domenii poate fi aplicata placa multistrat?
Jul 14, 2017

Placa multistrat se taie din secţiunea din lemn într-o furnir sau de lemn tăiat pătrat se taie subtire lemn, şi apoi lipici lipici la trei sau mai multe straturi de material placa-cum ar fi, o gamă largă de aplicaţii.

Utilizaţi multistrat bord pentru a face mobilier, să-l utilizaţi pentru a face unele dulapuri, dulapuri şi canapele si alte obiecte de uz casnic. Desigur, multistrat bord se poate face decoraţiuni interioare, cum ar fi decoratiuni interioare pot face, de asemenea, garnituri, plafoane şi aşa mai departe. Ca un placaj de cinci straturi este un număr de ambalaje, mobilier, constructii navale si multe alte industrii trebuie să livrărilor, este făcută de un număr de detalii foarte fine Seiko, de obicei unul dintre materialele pentru a face mobilier, are o puternică tensiune, şi deformare este mic. În plus, placa multistrat, de asemenea, poate fi folosit in constructii inginerie, industria ambalajelor.

Multistrat bord calitate este bun sau rău, în principal depinde de procesul de producţie, lipici şi substrat, alegem să verificaţi cu atenţie în timp.

Placa multistrat ca material verde, utilizate pe scară largă în industria de fabricare mobilier, atunci acesta este modul de a produce, dar, de asemenea, ce fel de performanţă?

Este alegerea de înaltă calitate lemn preţios pentru panoul, după acoperite cu răşină în SECADERO de RODILLOS, făcute de temperatură ridicată şi înaltă presiune, cu o rezistenţă puternică uzura, întreţinere pe termen lung de noi materiale şi textura din lemn masiv, tratament, împreună cu utilizarea de lipici ecologic, poate preveni în mod eficient dăunătorilor eroziune şi inofensiv pentru organismul uman. Capacitatea sa de compresie este foarte puternic, nu uşor de deformare cracare, uscat contracţie expansiune este foarte mic, cu o mai bună capacitatea de a regla temperatura interioară şi umiditate.

Atunci când vom alege placa multistrat, trebuie să dăm atenţie la selecţie de non-ţesute multistrat, dacă mâna lovit diferitelor părți ale placa multistrat, sunetul clare, se dovedeşte bună calitate, în cazul în care a apărut sunet greaţă, acea placa multistrat Fenomenul din plastic împrăştiate.