Acasă > Stiri > Conţinut
Film de răşină şi materialele dezvoltate pentru Stretchable Electronics
Jul 25, 2017

Panasonic a dezvoltat o moale, flexibil şi stretchable polimer răşină film folosind sale technology.he de răşină stretchable proprietate firma va oferi un electrod transparent material si pasta termoconductoare împreună cu acest Film de izolare.

Acest material izolant de film se pretinde să se întindă la 2,5 ori la lungimea iniţială şi apoi revine la forma sa originală, o caracteristică care este declarat a fi greu de găsit în materiale flexibile convenţionale. Se adapteaza la maniere dorit de pliere şi la diferite suprafete de formă neregulată, reducerea constrângerilor existente de design. De exemplu, se spune pentru a permite construirea de moale şi stretchable dispozitive electronice care sunt adaptabile la o varietate de forme.

Folosind o răşină stretchable ca material de bază, Panasonic a dezvoltat, de asemenea, un material de electrod transparent şi pasta conductoare care rămân conductiv chiar după repetate cicluri de întindere şi restaurare. Material transparent electrod cuprinde un strat subţire de conductoare de nanotuburi de carbon format pe materialul de bază de răşină stretchable. Pasta termoconductoare s-a produs prin combinarea stretchable răşină, folosit ca un liant, cu argint de umplere.

Materialul nou dezvoltat se pretinde a fi dislocabile într-o gamă de aplicaţii, de la dispozitive purtabile la senzori,

display-uri, şi roboţi.