Acasă > Stiri > Conţinut
Panou multistrat al metodei de producție în masă
May 31, 2017

Metodele de producție a plăcilor multistrat, în general, prin stratul interior al primului element de realizat și apoi prin metoda de gravare imprimată din substrat unic sau pe ambele fețe și în stratul specificat, apoi prin încălzire, presiune și lipire, ca și pentru forarea este același cu cel al panoului dublu. Aceste metode de producție de bază și anii 1960 nu au schimbat o mare parte din lege, dar cu tehnologia materialelor și proceselor (cum ar fi: tehnologia de lipire a lipirii pentru a rezolva forajul atunci când reziduul de adeziv, îmbunătățirea filmului) mai matur, ale consiliului sunt mai diverse.

Placa multistrat a fost dezvăluită prin trei metode de Clearance Hole, Build Up și PTH. Deoarece metoda gaurii gap este foarte laborioasă în procesul de fabricație, iar densitatea mare este limitată, nu este practică. Din cauza complexității metodei de fabricație, cuplată cu avantajele unei densități mari, dar din cauza densității ridicate a cererii nu este atât de urgentă, a fost obscur; Seul apropiat, din cauza cererii de bord pentru circuite de înaltă densitate, să devină din nou concentrat în domeniul cercetării și dezvoltării. În ceea ce privește același proces cu metoda PTH dublă, aceasta este în continuare principala metodă de fabricare în mai multe straturi.

Cu VLSI, componente electronice de miniaturizare, acumulare de progrese înalte, placă multi-strat cu circuit de înaltă direcție cu înaintare în direcția înaltă, astfel încât cererea pentru linii de înaltă densitate, capacitate ridicată de cablare Yiyin, de asemenea, asociate cu caracteristicile electrice (cum ar fi Crosstalk, integrarea caracteristicilor de impedanță) cerințe mai stricte. Popularitatea componentei multi-picior și a componentei de montare pe suprafață (SMD) face ca forma modelului de circuit să fie mai complexă, liniile conductorilor și dimensiunea porilor mai mici și dezvoltarea unui panou multistrat (10-15 straturi) În a doua jumătate a anilor 1980, pentru a satisface nevoile de cabluri mici, ușor de înaltă densitate, tendința de gaură mică, stratul subțire cu grosime de 0,4 ~ 0,6 mm este treptat popular. Punch prelucrare pentru a finaliza piesele de gaura si forma. În plus, un număr mic de producție diversă de produse, utilizarea de fotorezist pentru a forma un model de fotografie.

Amplificator de înaltă calitate - substrat: ceramică + placă FR-4 + bază de cupru, strat: 4 strat + bază de cupru, tratament de suprafață: aur imersie, caracteristici: ceramică + placă laminată FR-4 laminată cu zdrobire pe bază de cupru.

Militar de înaltă frecvență bord multi-strat - substrat: PTFE, grosime: 3.85mm, numărul de straturi: 4 straturi, caracteristici: orb orb îngropat, umplutură de argint pastă.

Material verde - substrat: protecția mediului FR-4 placă, grosime: 0.8mm, numărul straturilor: 4 straturi, dimensiune: 50mm × 203mm, lățimea liniei / distanța liniei: 0.8mm, diafragma: 0.3mm, .

Dispozitiv de înaltă frecvență, mare Tg - substrat: BT, numărul de straturi: 4 straturi, grosime: 1,0 mm, tratament de suprafață: aur.

Sistem încorporat - substrat: FR-4, numărul de straturi: 8 straturi, grosime: 1,6 mm, tratament de suprafață: stropitor, lățimea liniei / distanța liniei: 4mil / 4mil.

DCDC, modul de alimentare - substrat: folie de cupru de înaltă grosime Tg, folie FR-4, dimensiune: 58mm × 60mm, lățimea liniei / distanța liniei: 0.15mm, dimensiunea porilor: 0.15mm, grosimea: 1.6mm, , caracteristici: fiecare strat de folie de cupru cu grosimea de 3OZ (105um), tehnologie orb îngropată, ieșire de curent mare.

Placă multi-strat de înaltă frecvență - substrat: ceramică, numărul de straturi: 6 straturi, grosime: 3.5mm, tratament de suprafață: imersiune de aur, caracteristici: gaura ingropata.

Modul de conversie fotoelectrică - substrat: ceramic + FR-4, dimensiune: 15mm × 47mm, lățime linie / distanță linie: 0.3mm, diafragmă: 0.25mm, număr straturi: 6 straturi, grosime: 1.0mm, caracteristici: poziționare încorporată.

Suprafață - substrat: FR-4, număr de straturi: 20 straturi, grosime: 6,0 mm, grosime exterioară a cuprului: 1/1 uncie (OZ), tratament de suprafață: aur de imersie.

Micro module - substrat: FR-4, număr de straturi: 4 straturi, grosime: 0,6 mm, tratare de suprafață: aur de imersie, lățime linie / linie: 4mils / 4mils, caracteristici: gaură orbită, gaură semi-conductivă.

Stație de bază de comunicație: FR-4, numărul de straturi: 8 straturi, grosime: 2,0 mm, tratament de suprafață: stropitor, lățimea liniei: 4mils / 4mils.

Captură de date - substrat: FR-4, număr de straturi: 8 straturi, grosime: 1,6 mm, tratament de suprafață: aur imersie, lățime linie: 3mils / 3mils rezistență la lipire: mată verde .