Acasă > Stiri > Conţinut
Cum de a judeca singur secundare si pensiune multistrat
Jun 23, 2017

1, singură parte bord este PCB cele mai de bază, piese concentrate într-o parte, firul este concentrat pe partea cealaltă. Deoarece firele apar numai pe o parte, noi numim acest fel de PCB numit singur bordul lateral. Pentru că există multe restricţii stricte cu privire la proiectarea de bord cu o singură faţă (pentru că este doar o parte, cabluri pot trece şi trebuie să fie în jurul calea), numai circuitul timpurie foloseste bord singură parte bord schema electrica pentru ecran de imprimare Imprimare), care se imprimă pe suprafaţa de cupru a agentului de rezistenţă, după gravură şi apoi al rezistenţei de marca imprimată pe rezistenţă, şi în cele din urmă pentru a punch drumul pentru a termina piesele ghid gaura şi forma.

2,-verso bord este circuite imprimate, circuite imprimate, circuite Kunshan, construit şi circuite, circuite speciale, circuite speciale, fabrica de circuite, fabrica de circuite, circuite moale, masă moale, flexibil circuite, circuite flexibile, aluminiu bazate pe circuite, bord PCB, circuite, circuite, PCB placa, placa de aluminiu, bord de înaltă frecvenţă, PCB

Dar să folosească două părţi de sârmă, trebuie să fie între cele două părţi au legătură circuit corespunzătoare Caixing. "Punte" între aceste circuite este numit prin intermediul. Ghidul gaura este pe PCB, pline sau acoperite cu metal gauri, poate fi conectat cu două feţe de sârmă. Deoarece-verso panourile sunt de două ori la fel de mare ca singură parte bord panouri şi deoarece cablare poate fi eşalonată (pot fi distribuite de către cealaltă parte), este mai adecvat pentru utilizarea în mai complexe decât singură parte placa de circuit.

Strict vorbind, panoul dublu este un foarte important bord la un bord PCB, utilizarea lui este mare, pentru a vedea o placă PCB placă nu este un panou dublu, de asemenea, este foarte simplu, eu cred că prietenii pe înţelegerea un singur bordul lateral este complet înţeles panoul dublu este prelungire de un singur bordul lateral, ceea ce înseamnă că linia de single-o parte nu este suficient pentru a merge la partea din spate, sunt importante caracteristici de panouri-verso sunt vias. Simplu să spun că este linia-verso, ambele părţi ale liniei dispune de o linie! Un rezumat este:-verso bord este bord-verso! Nişte prieteni va cere, cum ar fi o linie de bord-verso, dar doar o parte din piese electronice, o astfel de bord în cele din urmă este un panou dublu sau un singur bordul lateral? Raspunsul este evident, acest forum este un panou dublu, dar din panoul dublu plăcii încărcate cu piese numai.

3, multistrat bord este tăiat de la secţiunea din lemn într-o furnir sau de lemn tăiat pătrat se taie subtire lemn, şi apoi lipici împreună a făcut de trei sau mai multe straturi de material placa-ca, de obicei cu furnir nui-nivel, şi faza fibrele furnirelor adiacente sunt perpendiculare între ele.

Placa multistrat, de asemenea, cunoscut sub numele de placaj, sunt unul dintre materialele folosite pentru mobilier. De obicei, panouri de placaj coroana lor şi interior placi simetric sunt aranjate pe lateral de nucleul centrului sau placa. Frecvent utilizate placaj, paleti etc. Placaj poate creşte utilizarea lemnului şi este un mod major pentru a salva lemn.

Acest răspuns este recomandat de categoria viata sanatoasa