Acasă > Stiri > Conţinut
5 sfaturi pentru a vă proteja ca un cumpărător
May 25, 2018

Frecvența expozițiilor comerciale din aprilie este departe și ați adunat multe contacte pentru o afacere potențială în Asia. Ce faci mai departe? Urmați acești cinci pași simpli pentru a trata cu succes furnizorii din Asia.


Dezvoltați relația

Primul pas înainte de a încheia o înțelegere cu un furnizor este de a contacta și de a solicita eșantioane ale produsului specific. Nu numai că acest lucru vă permite să obțineți o simt practică a produsului, vă ajută atât pe dvs., cât și pe producător să acceptați cerințele și costul produsului. Adesea, diferențele culturale și lingvistice pot încetini procesul de comunicare, dar este vital ca aceste detalii să fie finalizate înainte de a plasa o comandă mare.

Efectuați Due Diligence

Odată ce sunteți mulțumit de produs, este important să efectuați cercetări de fundal pentru a vă asigura că aveți de-a face cu o companie de renume. Există mai multe resurse gratuite disponibile online, care vă permit să găsiți companiile asiatice listate în Asia, deși aceste liste nu pot fi actualizate în mod regulat. Pentru rezultate mai cuprinzătoare, luați în considerare angajarea unei companii precum AQF pentru a efectua un audit din fabrică. Un audit simplu în fabrică durează doar o zi, iar costul este accesibil, în medie, 298 USD. Aceasta este o modalitate ușoară de a evita înșelătoriile și asigurați-vă că fabrica are experiența și capacitatea de a vă fabrica produsul.

Negocierea contractului dvs.

Odată ce ați finalizat vânzătorul și prețul, mai există încă câteva detalii care să se schimbe; cel mai important, condițiile de plată. În timp ce există mai multe opțiuni, nu finanțați complet comanda de achiziție în avans. În schimb, vă recomandăm să plătiți un avans predeterminat în avans (în mod obișnuit 30%) urmat de soldul rămas când comanda este finalizată și rezultatul inspecției este PASS. Aliniați o comandă de cumpărare adecvată care descrie specificațiile produsului, etichetarea și ambalarea, precum și o listă de verificare a produsului, dacă este cazul, termenii de cumpărare și un plan de control al calității.

Finalizați probele de aprobare

După finalizarea contractului dvs., este timpul să obțineți un eșantion de produs final. Solicitați una pentru dvs. și una pentru compania dvs. de control al calității. Acest pas te pregătește pentru producție, confirmând culoarea, forma, funcționalitatea și simțul produsului, precum și identificând neconformitățile și hotărând care sunt acceptate.
Inspectorul companiei de control al calității utilizează eșantionul pe site ca referință pentru compararea cu producția reală, pe lângă specificațiile produsului și cerințele de calitate. În această etapă, planificați să efectuați toate testele de laborator necesare pentru a vă asigura că produsul respectă toate reglementările locale și internaționale aplicabile. Alegeți un organism notificat recunoscut în țara dvs. de import. La urma urmei, nu doriți ca expedierea dvs. să fie respinsă la vamă (pentru nerespectarea normelor de reglementare) sau de către clientul dvs. (pentru o calitate defectuoasă).

Creați o strategie de control al calității

O strategie puternică de control al calității vizează detectarea defectelor pe tot parcursul procesului de producție, motiv pentru care este esențial să colaborăm cu furnizorul dvs. În realitate, controlul calității aduce beneficii ambelor părți deoarece furnizorii pot completa comenzile de cumpărare cu succes și sunteți mulțumit de produsul final. Sunt de acord cu privire la inspecții pe tot parcursul procesului de producție și limite de calitate acceptabile folosind tabelul AQL (câte eșantioane vor fi controlate, numărul de mărfuri defecte pe care sunteți dispus să le acceptați și multe altele).

Drumul de la spectacolul de comerț până la livrarea produselor este destul de lung și există mult spațiu de eroare indiferent de cât timp ați fost în afaceri.

LDI曝光机(LDI Exposure Machine).png