Acasă > Stiri > Conţinut
Bord PCB singură faţă bord procesul de producţie
Jun 12, 2017

1, singur parte placa de tăiere CCL; (va fi acoperit cu placa cupru pentru tăiere, să acorde o atenţie la specificaţiile de tăiere, înainte de a tăia necesitatea de a coace foaie);

2, slefuire placa; (în moara în interiorul tăiere CCL curăţeniei, astfel încât suprafaţa fără praf, bavuri şi alte resturi, prima slefuire după coacere, două procese sunt unul);

3, circuite imprimate; (într-o parte cupru imprimate pe circuit diagramă, cerneala are efect anti-coroziune)

4, singură parte bord control; (cerneală exces va fi eliminat, cerneala va fi mai puţină cerneală pentru a umple cerneală, dacă a găsit o mulţime de rău, trebuie să fie ajustate, bad produse pot fi plasate în a doua etapă în gravură de cerneală de curăţare, curată şi uscată înapoi acest proces de re-tratare)

5, cerneală să fie uscat;

6, gravură; (cu reactiv va fi coroziune excesul de cupru, cu cerneală pe circuitul să păstreze cupru, şi apoi utilizaţi reactiv pentru a curăţa cerneala pe circuit si apoi uscare, trei procese sunt unul)

7, singură parte bord gaurit poziţionare gaura; (după decapare gaura burghiu poziţionare gaura)

8, slefuire placa; (gaura va fi gauri de foraj de curăţare şi uscare şi substrat 2)

9, ecran de mătase; (partea din spate a substratului imprimate pe ecran de mătase plug-in-componente, unele marcate cod, ecran de mătase, după uscare, două procese sunt unul)

10, slefuire placa; (si apoi o curat)

11, rezistenţă de sudură; (în curăţarea substratului după serigrafie verde ulei lipire rezista, pad-ul nu are nevoie de ulei verde, imprimate direct după uscare, două procese sunt unul)

12, turnare; (cu pumn de turnare, nici un tratament de groapă V pot fi împărţite în două ori, cum ar fi de plăcuță rotund, pornind de la suprafaţa de mătase la suprafaţa de lipire în o placă rotund mic, şi apoi de pe suprafaţa de lipire la suprafaţă mătase roşie Plug găuri, etc.)

13, V groapă; (disc mici fără prelucrare de groapă V, maşină vor fi îndepărtaţi placa cu un sub-slot)

14, colofoniu; (prima placa slefuire, curatarea prafului de substrat, după uscare, şi apoi acoperite cu un strat de strat subţire de colofoniu, trei procese sunt unul)

15, singură parte bord FQC testului; (testa dacă deformarea substratului, gaura, dacă linia este bun)

16, aplatizate; (deformarea substratului aplatizate, substrat nu este necesar pentru buna funcţionare a acestui proces)

17, ambalare şi transport.

Notă: ecran de mătase şi sudură între procesul de placa slefuire pot fi omise, puteţi prima lipire, şi apoi de mătase ecran, situaţia specifică a substratului.

1, circuitul de imprimare singur bordul lateral. Va atrage o bună placă de circuit cu o hârtie de transfer pentru a imprima, să acorde o atenţie la partea alunecare lor, generale imprimare două circuite, adică o bucată de hârtie pentru a imprima două circuite. Pentru a alege cele mai bune imprima bord de producţie.

2, tăiere CCL, cu o producţie fotosensibile bord placa de circuit diagramă completă. CCL, adică ambele părţi sunt acoperite cu cupru film circuite, CCL tăiate în dimensiunea placii electronice, nu prea mare pentru a salva materialul.

3, pretratarea CCL. Cu şmirghel fin pe suprafaţa de oxid de cupru strat lustruit pentru a se asigura că transferul de circuite, hartie transfer termic pe toner pot fi imprimate ferm pe CCL, lustruit standard este pete luminoase, nu evidente.

4, transfera circuit unic partea bord. Va imprima o bună placă de circuit tăiate în mărimea corespunzătoare, imprimate pe partea de placa de circuit imprimat pe CCL, aliniate după CC în maşina de transfer termic, pus în lucrarea trebuie să se asigure că documentul de transfer nu este dislocare. În general, după 2 - 3 ori transferul, circuitul de bord poate fi foarte puternic de transfer pe CCL.