Acasă > Expozitie > Conţinut
Performanța plăcii de bază din aluminiu
Jun 08, 2018

PCB-ul din bază de aluminiu este placa de bază pentru materiale de bază din aluminiu, realizată din folie de cupru, strat izolator termic și compoziția substratului metalic, să aruncăm o privire asupra proprietăților PCB din aluminiu.

散热性

Disiparea căldurii

目前,很多双面板,多层板密度高,功率大,热量散发难.常规的印制板基材如FR4, CEM3都是热的不良导体,层间绝缘,热量散发不出去.电子设备局部发热不排除,导致电子元器件高温失效,而铝基板可解决这一散热难题.

În prezent, disiparea căldurii a multor PCB dublu fețe, PCB-uri laterale multiple, densitate mare și PCB de mare putere este dificilă. Plăci de circuite imprimate, cum ar fi FR4, CEM3 este un conductor slab de căldură de izolare convențională, între straturi, căldura nu iese. Echipamentele electronice de încălzire locale nu sunt excluse, ceea ce duce la o insuficiență ridicată a temperaturii componentelor electronice, iar substratul de aluminiu poate rezolva problema de disipare a căldurii.

Expansiunea termică

热胀冷缩是物质的共同本性,不同物质的热膨胀系数是不同.铝基印制板可有效地解决散热问题,从而使印制板上的元器件不同物质的热胀冷缩问题缓解,提高了整机和电子设备的耐用性和可靠性.特别是解决SMT (表面贴装技术)热胀冷缩问题.

Extinderea și contracția este un material de natură comună, coeficientul diferit de material de expansiune termică este diferit. Baza de aluminiu PC B poate rezolva în mod eficient problema de căldură, astfel încât componentele plăcii imprimate de diferite substanțe pentru a scuti de expansiune termică și contracție, îmbunătățirea durabilității și fiabilitatea întregii mașini și echipamente electronice. Mai ales soluția tehnologiei SMT (tehnologie de montare pe suprafață) a extinderii și contracției termice.

Stabilitate dimensională

铝基印制板,显然尺寸要比绝缘材料的印制板稳定得多.铝基印制板,铝夹芯板,从30 ℃加热至140 ~ 150 ℃,尺寸变化为2,5 ~ 3,0%.

aparent stabilitatea dimensională a unui PCB din bază de luminiu este mai stabilă decât materialul izolant al PCB. Baze de aluminiu PCB, panouri sandwich din aluminiu, de la 30 ℃ la 140 ~ 150 ℃, se schimba in dimensiune pentru 2.5 ~ 3.0%.

屏蔽性

ecranare

铝基印制板,具有屏蔽作用;替代脆性陶瓷基材;放心使用表面安装技术;减少印制板真正有效的面积;取代了散热器等元器件,改善产品耐热和物理性能;减少生产成本和劳力.

PCB-ul din bază de aluminiu este protejat; în loc de placi ceramice fragile; utilizarea tehnologiei de montare pe suprafață este mai sigură; reduceți suprafața cu adevărat eficientă a plăcii imprimate; înlocuiți componentele radiatorului, îmbunătățiți proprietățile termice și fizice ale produsului; și reducerea costurilor de producție și a forței de muncă.